Ontmoet je vlees

Het is niet eerlijk dat zowel honden als katten zo extreem gewaardeerd zijn, maar een varken, gevogelte of koe moet haar hele leven ervaren.

Ik vraag je niet om een ​​vegetariër te worden of om elk type dierenrechtenorganisaties te ondersteunen. Ik vraag je om je waarden zorgen te maken, omdat als je deze blog leest, je van dieren houdt.

Er is iets mis met de methode die de Verenigde Staten dieren voor voedsel verhogen. Ook kiezen veel mensen om de andere methode te bekijken als het gaat om de misbruik die dieren nemen voordat ze op onze borden belanden. Deze dieren ervaren eindeloos voordat ze uiteindelijk worden gedood in de slechtste methoden die denkbaar zijn.

Geloof me, ik hou van een geweldige hamburger. Ik heb echter geselecteerd om al het rode vlees in 2007 te verstrekken. Ik beperk ook het gevogelte en zeevruchten die ik eet.

Ace is van programma een carnivoor en blijft zijn lam en rijsthondenvoer eten. Veel mensen zijn tegen het gebruik van paardenvlees in hondenvoer, maar minder mensen komen op voor de methoden die andere dieren onmenselijk worden afgeslacht voor verschillende doeleinden.

Als je PETA’s niet hebt zien voldoen aan je vleesvideo, raad ik je aan het te bekijken. Ik heb geselecteerd om de video niet op mijn blog in te sluiten, omdat sommige mensen enorm last hebben van de afbeeldingen.

Waarom is het oké om dit in 2009 te laten gebeuren?