Happy Fifth Gotcha Day, Baxter!

7 juli markeert vijf jaar Baxter die deel uitmaakt van onze familie. Jaren terug werd ik bij Like Lives door beïnvloed door Tracey om elk jaar op zijn Gotcha -dag een brief aan Baxter samen te stellen. Hier zijn de brieven van jaar 1, jaar 2, jaar 3, jaar 4 en het adoptieverhaal van Baxter.

Beste Baxter,

In deze familie doen we dingen samen. Dat betekent moeilijke tijden, geweldige tijden, routine -tijden – we zijn een eenheid. Ik ben zo dankbaar voor de vele methoden die je er bent geweest voor wat ons bit -huishouden het afgelopen jaar is gegaan.

Je hebt me geaccepteerd – van mensen, van situaties, van het leven. Je past je aan, ga met de stroom mee en doe wat nodig is – zelfs als je misschien niet blij bent als je wandeling wordt afgebroken, omdat het kind het zat is om in haar kinderwagen te zijn.

Ik was onzeker over hoe je precies bij je nieuwe zus zou zijn, en ik wilde vreselijk voor jou om een ​​grote broer te zijn. Ik ben zo trots op hoe zachtaardig je bent met Ellie. Ik heb mijn best gedaan om je te helpen aan te passen, maar je hebt het meeste zelf gedaan. Je bent van nature vriendelijk en zorgzaam, maar ik voel me zo gelukkig dat we je al die jaren geleden hebben ontdekt.

We hebben het afgelopen jaar veel plezier gehad, en we hebben ook een aantal moeilijke tijden gehad. Je hebt geduldig alleen in huis gewacht met lange dagen of gewillig naar oma’s en opa’s. Je hebt naar ons geluisterd tijdens wandelingen terwijl we onze angsten bespreken, evenals onze hoop. Je blijft bij me op moeilijke dagen wanneer ik mijn tranen in je vacht begraven.

Ik maak me soms zorgen dat ik je niet mijn best geef. Niet voldoende wandelingen, niet voldoende krassen, niet voldoende ophalen, niet voldoende gesprek. Je lijkt dat echter nooit tegen mij vast te houden. Je neemt wat ik je kan bieden en wacht – meestal geduldig – voor uw beurt.

Je accepteert omstandigheden wanneer ze komen. Evenals u accepteert mij zonder oordeel. Je bent een goed voorbeeld voor mij. Zeg je bedankt voor vijf prachtige jaren.

Dol zijn op,
Julia

Wat heb je ontdekt van je hond? Hoe vier je de verjaardag of adoptiejubileum van je hond precies?

Julia Thomson is thuis een blogschrijver op 129 hectare, waar ze samenstelt over haar avonturen van het land en het zelf renoveren. Ze en haar huishouden online op een 129 hectare grote boerderij in Ontario, Canada. Volg hier aan Julia op Instagram.