Wat onze honden instrueren ons

Wat heeft uw hond u geleerd? Mijn straathond doet me elke dag aan een paar dingen denken, zoals altijd vergevingsgezind zijn, luisteren en een open geest hebben. Hij vindt het leuk om nieuwe dingen te proberen, te reizen, anderen te ontmoeten en te leren.

Mijn straathond begint graag elke dag en leeft elke dag ten volle. Hij wijst nooit een kans af om met vrienden rond te hangen. Hij heeft niet veel bezittingen nodig in de aankoop om zich vervuld te voelen. Hij houdt ervan om gewoon te zitten en na te denken over het leven. Hij waardeert de natuur en geniet van een lange wandeling. Hij heeft zijn trainingsmaatje nooit in de steek gelaten. Mijn straathond zal genieten van een goede maaltijd en is niet bang om een ​​dutje te doen.

Mijn straathond beoordelt niet, hij houdt gewoon van iedereen, honden of mens, voor wie ze zijn. Hij weet dat het uiterlijk niet alles is, houdt ervan om rond te hangen en het kan me niet schelen wat iemand denkt. Hij spreekt zich uit wanneer hij van streek is, maar haalt dingen op als ze het niet waard zijn. Hij begint nooit een gevecht, heeft nooit wrok, nooit leugens. Hij is er altijd.

Mijn Mutt leert me hoe ik een betere vriend kan zijn.