Mijn Senior Dog Ace

My Senior Dog Ace lijkt echt goed te doen. Ik probeer precies in gedachten te houden hoe gelukkig ik ben om hem nog steeds te laten en wenste deze foto uit een recente wandeling te delen.

Afgelopen winter geloofde ik echt niet dat hij er nog een vakmanseizoen zou zijn. Echter hier is hij! veel beter voelen dan hij in meer dan een jaar voelde!

Zowel aas als ik elke ochtend samen lopen (direct na het lopen van het wilde kinderpuppy). Het is een mooie methode om mijn dag te beginnen. Gisteren liepen we zelfs ongeveer 45 seconden. Hij vond het leuk!

En terwijl hij geen fan is van onze puppy Remy, lijkt ACE hem OK te tolereren.

Ik ben niet langer zorgen over elk type agressiekwesties zoals we eerder hadden. Ace zal soms snauwen of zelfs bijten, maar het wordt altijd verdiend en het is altijd mijn verplichting om Remy in lijn te houden.

Hoe gaat het met je honden?

Volg hier ACE & I op Instagram (Thatmuttcom).