Daisy’s tips voor het maximaliseren van uw vakantiegeschenken

AddThis Deling -knoppen naar facebookfaceBookFacebookShare naar TwittertwitterTwitterShare naar PinterestPinterestPinterestShare naar Moreaddthismore

Zoals je kunt zien, ben ik helemaal uitgedost in mijn meest meest vakantiepak. Aangezien Santa Claws hier in minder dan 2 dagen zal zijn, wil ik een goede indruk maken. Ik wil graag een geheim delen met al mijn honden- en kattenvrienden – zelfs als je dit jaar een beetje (of zelfs veel) slecht bent geweest, is het niet te laat om ervoor te zorgen dat je nog steeds veel cadeautjes krijgt! Santa Claws is het hele jaar door erg druk in zijn workshop die speelgoed maakt, dus het enige wat je hoeft te doen is de komende dagen heel goed handelen.

Hier zijn de drie eenvoudige stappen die ik u vandaag en morgen aan raad,:

Ziet er zo schattig uit als je kunt. Dit zou gemakkelijk moeten zijn, maar het helpt als je ervoor zorgt dat je poten schoon zijn en je vacht in orde is (een snel borstelen met een furminator helpt als je de neiging hebt om je haar overal achter te laten).

Haal al het speelgoed op dat je meestal rond het huis achterlaat. Als Santa Claws tenslotte ziet dat je al een squillion -speelgoed hebt, is hij veel minder kans om meer voor je te laten.

Bitten, krabben, grommen, rondrennen als een maniak, of in het algemeen werken. Maak je geen zorgen, je kunt donderdag je normale gedrag hervatten.

Harley, je bent dit jaar bijzonder slecht geweest. Denkt u dat u deze eenvoudige stappen kunt volgen, zodat we onze geschenken dit jaar kunnen maximaliseren?

Oh jee. Het kan me tot kerstavond kosten om al mijn speelgoed op te halen! Ik zal mijn uiterste best doen, Daisy. Is het proberen van harde tellen?

We willen al onze vrienden een vakantie wensen vol met traktaties, speelgoed en veel knuffels en kusjes.

Daisy de krullende kat