Interview: Jana Rade, auteur van “Symptomen To Feek in Your Dog”

Jana Rade is de blogger achter de hondengezondheidsblog de symptomen van mijn hond. De blog bevat wat ze heeft geleerd over honden en hun gezondheidsproblemen en bevat vaak haar Rottweilers.

Jana is de auteur van het bekroonde boek “Symptomen om op te bekijken in uw hond: hoe u kunt vertellen of uw honden ziek is en wat u vervolgens moet doen.”

“Symptomen om op te bekijken in uw hond” is een gids voor eigenaar-eigen hondengezondheidsbezorgers. Ik moest het lezen toen het in het laatste bewerkingsproces was, en ik raad het aan voor honden- en kattenbezitters, huisdierensitters en mensen die dieren bevorderen. Het hielp me eraan te herinneren dat ik de beste pleitbezorger ben voor de gezondheid van mijn huisdieren. Dierenartsen zijn er om te helpen.

Jana onderhoudt de populaire Facebook -groepskwesties die veel meer dan 15.000 leden hebben.

Volg Jana op Twitter: @dawgblogger

Die Mutt: Wat is je favoriete hondengerelateerde boek en waarom?

Jana’s hondenjasmijn

Jana Rade: Ah, de beruchte vraag over een favoriet boek. Het probleem daarmee is slechts één noemen. Het is nooit slechts één. Dus ik ga dit anders antwoorden – wat is een boek waarvan ik vind dat elke hondenouder zou moeten lezen (naast de mijne lol) – en dat zou spreken voor Spot van Dr. Nancy Kay.

Toen ik het voor het eerst las, was de gedachte in mijn gedachten, waar was dit boek een paar jaar geleden toen ik het nodig had?

Er was zoveel dat we op de harde manier moesten leren met Jasmine; Dit boek heeft het allemaal het beste. Hoe een goede dierenarts te vinden, hoe u met hen kunt werken, hoe u een diagnose kunt nastreven … klinkt eenvoudig? Alleen totdat je hond echt ziek wordt.

TM: Welk hondentrainingstool of een ander hondenproduct heeft de meest recent voordeel van u of het leven van uw hond?

Jana: Solvit Canine Ramp. Voor Jasmine (Rottweiler) hebben we de onze gebouwd. Ze dienden hun doel goed. Maar wanneer Cookie (ook een Rottweiler) zichzelf pijn deed, hadden we iets snel nodig en hadden we iets licht nodig dat niet veel ruimte zou innemen.

Na veel onderzoek hebben we ervoor gekozen om de solvit -telescopische oprit te proberen. De belangrijkste criteria voor een helling zijn stevigheid, voldoende breedte en voldoende lengte. Het hele idee is om de veiligheid te verbeteren, niet om dingen erger te maken.

Deze helling voldeed uiteindelijk aan al onze criteria. Het lijkt erop dat het dun kan zijn, maar het is erg solide en duurzaam terwijl het licht is en gemakkelijk te vouwen of uit te breiden.

TM: Hoe heeft een falen in het verleden met een van je honden je geholpen om later in het leven betere keuzes te maken?

Jana Rade

JANA: Mijn belangrijkste falen was niet de leiding te nemen over de veterinaire zorg van Jasmine en het allemaal over te laten aan de dierenartsen. Vandaag heb ik de leiding; Ze helpen.

TM: Welke geloof of praktijk heeft in de afgelopen 5 jaar velen uw leven met honden verbeterd?

JANA: Realiserend dat honden de wereld anders “zien” en dat maakt het niet verkeerd. Alleen omdat ik het idee van mijn honden in hertenpoep niet leuk vind, betekent niet dat ze geen goede reden hebben om het te doen.

TM: Welke begeleiding zou je aan een vriend geven om haar eerste hond te krijgen?

JANA: Eigenlijk geloof ik dat het eigendom van honden een vergunning moet hebben, net zoals rijden. Niet dat het gaat gebeuren en niet dat het alle problemen zou oplossen; Kijk hoe talloze vreselijke chauffeurs er zijn.

TM: Wat is de slechtste begeleiding die u hoort als het honden betreft?

Jana: Er is zoveel slechte begeleiding die er is, en dan is er een verkeerd geïnterpreteerde goed advies. De ergste begeleiding zijn aanbevelingen voor thuisbehandeling wanneer een hond duidelijk zo snel mogelijk een dierenarts moet zien.

Jana’s Rottweiler, Jasmine

TM: Wat is een populaire trend in de ‘hondenwereld’ waarmee u het niet eens bent?

JANA: Er zijn populaire trends waar ik van hou-positieve training en angstvrije aanpak. Ik ben het niet eens met alles dat tegenovergestelde.

TM: Wat is iets dat je doet of gelooft dat andere mensen denken dat vreemd is? (hoeft geen hondengerelateerd te zijn)

Jana: Ik geloof dat honden honden zijn. Ik geloof dat mijn hond iets doet dat ik misschien niet leuk vind, het niet fout maakt. Ik geloof dat Gross in de ogen van de toeschouwer is, hoewel dat vaak ook mijn oog is. Ik leer de manier van de honden te accepteren om dingen te bekijken. Veiligheid is de enige richtlijn in mijn huis.

TM: slapen uw honden in uw bed?

Jana: Het eenvoudige antwoord is ja. Het veel nauwkeuriger antwoord is dat Cookie de optie heeft om dit te doen, maar ook van haar koelbed houdt, dus speelt ze meestal muzikale stoelen met al haar slaapkeuzes. Jasmine koos praktisch exclusief voor haar koelbed, behalve toen we tv keken.

Bedankt, Jana!

Haar boek “Symptomen om op te kijken in uw doenG ”is beschikbaar op Amazon in paperback en Kindle.

Laat een reactie achter en verwelkom Jana bij die straathond. Als u gezondheidsgerelateerde vragen heeft, kunt u ze hieronder achterlaten of vragen om lid te worden van haar Facebook-groep.

Gerelateerde berichten:

Interview met auteur Laura Koerber

Hondenvaccinaties – wat niet te doen

5 vragen met een Duitse herder -eigenaar

Mijn “5 -vraag” vrijdagberichten zijn een nieuwe functie op die straathond waar ik auteurs, trainers, dierenartsen, bloggers en anderen die met honden werken interview. Het is een manier om verschillende meningen en ervaringen te delen. Als u wilt worden weergegeven, stuur dan een e -mail naar lindsay@thatmutt.com.

Ik heb enkele van deze interviewvragen van “Tribe of Mentors” door Tim Ferriss aangepast. Je zou het moeten lezen.

Dit bericht bevat affiliatielinks.